Hvorfor skal man egentlig rejse med indkvartering gennem Airbnb? Der er mange gode grunde – og måske overrasker nogle af dem dig. Har du selv nogle gode oplevelser? – Så del dem gerne i kommentarersporet nederst på siden.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

De store oplevelser venter kun på dig. Der er masser af gode grunde til, at rejse med Airbnb, og her får du overblikket. Måske står du overfor, at vælge om du skal booke, og til det er der bare at sige do it  🙂

Airbnb er i dag en af de mest populære tjenester til, at formidle overnatningsmuligheder over hele verden. Der er stort set ikke det land, som du ikke kan finde spændende indkvartering i – og hver eneste dag oprettes tusindvis af de muligheder.

Du kommer helt tæt på de lokale

Dette er min favorit – og klart en af de største grunde til at jeg ofte rejser med Airbnb.

De overnatningsmuligheder, som du finder på Airbnb er ofte beliggende i områder, hvor der større grad er lokale og lokalt liv – imodsætning til hoteller, der ofte er koncentreret omkring fremkommelighed, attraktioner eller hvor der er plads.

Hos Airbnb kan du komme helt ind i kvarterer, hvor der emmer af autentisk stemning – med små hyggelige butikker, lokale der har sin helt almindelig dagligdag og bare den der lokale stemning, der er så svær at sætte ord på, men bare skal opleves.

Jeg har eksempelvis oplevet Lissabon fra sin bedste side i et af de lokale kvarterer, hvor vi boede dør om dør med de lokale – og nød den enestående udsigt ud over tagene af det betagende Lissabon, fordi vi fandt en lejlighed, der var beliggende op ad en af de mange skråninger og samtidig var det den øverste etage.

Se lige den smukke udsigt her.

Smuk udsigt ud over Lissabon fra Airbnb lejlighed

Men det er ikke den eneste gode oplevelse jeg har haft med Airbnb. De gode beliggenheder – krydret med høj standard (der er jo masser at vælge mellem, så du kan få præcis den standard, der passer bedst til dig) – er bragt store oplevelser med hjem i bagagen.

Nedenfor kan du lige kigge i galleriet, og se nogle af de steder hvor vi har overnattet i forskellige byer såsom Amsterdam, Firenze, Göteborg og Benalmadena samt ved Vinales dalen på Cuba. Lidt længere nede på siden kan du også se, der fantastiske udsigt vi havde til Capitolio i Cubas hovedstad Havanna, som vi havde fra vores Airbnb lejlighed (Casa Particular).

Sikker booking og tryghed

Når du går i gang med, at pakke din rejse selv – så er en af de ting, som bekymrer flest mennesker – tryghed og sikkerhed.

Lige præcis dette har været et fokuspunkt fra Airbnb lige siden de startede, og de har gjort rigtig mange initiativer for øge trygheden hos alle deres rejsende.

Når vi rejser er tryghed og sikkerhed fuldstændig essentielt, og ikke før vi har disse på plads – kan vi slappe af og nyde rejsen, og de oplevelser den giver.

Airbnb arbejder intensivt med, at sikre dette og bl.a. så bliver all reservationer på Airbnb risikovurderet, inden de bliver bekræftet. De bruger blandt andet den sidste nye teknologi inden for forudsigende analyser og machine learning til øjeblikkeligt at evaluere hundredevis af signaler, der hjælper os til at opfange og stoppe mistænkelig aktivitet, inden det sker.

Derudover er det også vigtigt selv, at foretage sin egen kontrol og vurdering af den vært man overvejer. Et af de signaler, der blandt andet kan være gode at kigge efter er status som “Supervært”, som angiver at de får særlig gode karakterer for deres værtsskab.

Derudover kan du også se præcis, hvordan deres tidligere har gæster har vurderet dem på en række parameter fra 1-5, og også læse deres anmeldelser af deres ophold.

Til sidst kan det også være fornuftigt, at kigge på hvordan værten har identificeret sig overfor Airbnb. Er det ved offentlig identifikation, sociale profiler, telefonnummer mv. – så er dette også positive indikationer.

Du får de bedste beliggenheder

Med Airbnb kan du få helt unikke og spændende beliggenheder. Det hænger rigtig meget sammen med, at du kommer tæt på de lokale – for netop det, at man er på placeringer, hvor man er tæt på de lokale gør, at man ikke bare lige ligger der, hvor hotellerne gør. Man har lagt bedre mulighed for, at få en beliggenhed præcis som man ønsker.

Største udfordring er selvfølgelig tilgængelighed. For hvis din drømme overnatningsmulighed bliver udsolgt på de datoer, hvor du vil afsted – så bliver du nødt til at finde et andet tidspunkt at rejse eller finde det bedste alternativ.

Enestående udsigt til smukke El Capitolio fra vores Airbnb lejlighed i Cubas hovedstad Havanna

Fleksibilitet – du bestemmer selv hvornår og hvor længe

Til forskel for rigtig mange pakkede rejser og andre bookingportaler, så kan du på Airbnb præcis bestemme, hvornår du ønsker at ankomme og hvor længe du gerne vil opholde dig. Hvis det er ledigt selvfølgelig 🙂

Du kan få det præcis så det passer til dig, og du kan jo for eksempel vælge at tage få overnatninger, og så besøge flere steder i stedet.

Du bestemmer selv prisniveauet & få gratis rabatkode

En anden af fordelene ved Airbnb er, at du kan få noget i alle prisklasser. Alt afhænger selvfølgelig af standard, beliggenhed og periode, men jeg oplever meget ofte, at du kan sagtens kan finde noget i hver sin ende af skalaen rent prismæssigt, så der ligesom er noget for en hver pengepung.

En stor fordel er dog, at du kan få en Airbnb rabatkode, der giver dig hele 220 kr. til ophold og 83 kr. til en af de mange oplevelser, du også kan booke på Airbnb.

Det betyder altså, at du har samlet 303 kr. til at bruge på Airbnb – så er du i hvert fald godt i gang med betalingen 🙂

Airbnb rabatkode


303 kr.
i rabat

Få rabat nu

En sidste grund!!!!!!

Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nullam nec ex vitae orci convallis molestie non vel lacus. Aenean ut massa ligula. Praesent pretium, ante a blandit tempus, nulla nisl ullamcorper ante, ut lobortis diam massa eleifend neque. Vivamus sodales lorem at ultricies ultrices. Maecenas dictum ipsum eu augue viverra congue. Donec non porttitor magna, vel fermentum lectus. Suspendisse non eleifend ante.

Subscribe & Receive A Free eBook

Responsive innovate grok latte disrupt intuitive actionable insight SpaceTeam grok. Human-centered design Steve Jobs.

We do not spam. You can unsubscribe anytime.