Har du endnu ikke prøvet, at opleve verden fra en Airbnb lejlighed, hytte, hotelværelse eller en af de mange andre muligheder – så er det på høje tid. Oplevelserne venter kun på dig!

Få din Airbnb rabatkode på 303 kr. lige her – helt enkelt. Du får beløbet indsat på din Airbnb konto med det samme.

Spring direkte til rabatkoden ↓

Få din rabatkode her

PSST! Når du får rabatkoden på 303 kr. til Airbnb, så får jeg samtidig 120 kr. sat ind på min Airbnb konto.

Enestående udsigt til smukke El Capitolio fra vores Airbnb lejlighed i Cubas hovedstad Havanna

Du kan eksempelvis bruge din rabat til Airbnb på at besøge fantastiske Havana i Cuba.

Det er op til dig! Du får hele 303 kr. i rabat til Airbnb lige her, som du kan præcis på det ophold eller oplevelser, som du allerhelst vil. Kom i gang på Airbnb allerede idag for så snart du har aktiveret rabatkoden, så får du sat 303 kr. direkte ind på din Airbnb konto, som du kan bruge med det samme.

Denne rabatkode giver dig 220 kr., som du kan bruge til din overnatning og 83 kr., som du kan bruge på din første oplevelse.

Få din rabatkode her

Hvorfor vælge Airbnb

Airbnb er i dag en af de mest populære tjenester til, at formidle overnatningsmuligheder over hele verden. Der er stort set ikke det land, som du ikke kan finde spændende indkvartering i – og hver eneste dag oprettes tusindvis af de muligheder.

Der er masser af gode grunde, og en af de største – hvis du spørger mig – er at du kommer helt tæt på det lokale liv. Det giver en ny dimension til ferien, når du bor dør om dør med de lokale og at når du går nede i gaderne, så er souvenir butikken skiftet ud med små lokale caféer, bagerier og meget andet.

En anden er sikkerhed – og det har Airbnb stort fokus på. De skriver selv “sikkerhed kommer altid først” – og de har gjort mange tiltag for at maksimere denne – så du får den bedste tryghed når du rejser.

Jeg har desuden samlet de ting, som jeg mener er de vigtigste i forhold til at vælge Airbnb lige her.

Rabatkoden gælder i 2020, 2021 og frem

Bare rolig. Rabatkoden er valideret – og det er din garanti for, at den virker i både 2020, 2021 og frem efter.

Rabatkoden er helt officiel og udstedt af Airbnb, og det er din garanti for at den virker.

Rabatkoden er selvfølgelig også helt gratis at benytte. Vi kræver slet ingen betaling fra dig, men når du får 303 kr., så bliver der indsat 120 kr. på min Airbnb konto.

Lidt inspiration…

Her er nogle af de flotte udsigter jeg tidligere har haft fra Airbnb indkvarteringer…

Fra den smukke solopgang over Vinales dalen, over et køligt glas hvidvin blandt Lissabon røde teglsten til imponerende udsigt over det flotte El Capitolio i Cubas hovedstad Havanna.

Sådan bruger du Airbnb rabatkoden

Det er vildt nemt, og lige til. Faktisk får du fingrene i de 303 kr. blot ved ganske få klik og indtastninger. Så det er faktisk en helt god timeløn, som du får dig ved bruge rabatkoden og hvis du så alligevel skal ud og opleve verden med Airbnb 🙂

Først skridt på vejen er klikke på “Få din rabat her“, så viderestiller siden dig nemlig helt automatisk videre til Airbnb og aktiverer rabatkoden, så du slet ikke behøver at indtaste noget. Smart, hva’?

I næste skridt skal du have oprettet den konto, hvor de 303 kr. skal sættes ind på. Så du skal have oprettet dig en Airbnb konto, og det gøres super simpelt ud fra enten at logge ind med din Facebook profil (det har jeg selv gjort), din Google profil eller ved manuelt at indtaste din oplysninger.

Det trin ser således ud,

Vælg hvordan din Airbnb konto skal oprettes

Jeg vil klart anbefale dig, at bruge enten din Facebook profil eller Google profil til at logge ind med. Det er klart det nemmeste, så du ikke skal huske endnu et sæt brugeroplysninger, og samtidig så får Airbnb en forbindelse til en af din sociale profiler. Det bruger de blandt andet til, at give dig bedre forudsætninger for at kunne leje gennem Airbnb, da sikkerheden og trygheden øges en smule ved at der er valideret ud fra reelle sociale profiler.

Ønsker du ikke at bruge en af dine sociale profiler til login, så skal du i gang med indtaste dine oplysninger. Det drejer sig om navn, loginoplysninger, e-mail, fødselsdag og lidt andet.

Når du er i gennem det anden step, der netop er at oprette din Airbnb konto – så er du faktisk ved vejs ende. Din profil er nu oprettet og de 303 kr. i rabat er nu helt automatisk tilføjet til din konto. Du kan således allerede nu begynde, at søge efter din næste drømmerejse blandt tusindvis af overnatningsmuligheder over hele verden.

Charmerende Amsterdam set fra bådtur på en af byens mange kanaler

Charmerende Amsterdam set fra bådtur på en af byens mange kanaler

Er rabatkode og kupon kode det samme?

Det helt korte svar er ja. Det er helt det samme, og faktisk er kaldes denne rabatkode generelt for meget forskelligt.

Nogle kalder det for en kupon til Airbnb og andre kalder det for en kupon kode til Airbnb. Men ens for dem alle – og det er jo det mest vigtige – er at det giver dig 303 kr., som du kan bruge hos Airbnb.

Airbnb rabatkode


303 kr.
i rabat

Få rabat nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket af Airbnbs udvalg kan jeg bruge rabatkoden til?

Som udgangspunkt kan du bruge din rabatkode til hele udvalget hos Airbnb. Der er dog en ting du skal være opmærksom på.

Selve rabatkoden er delt i to dele – som tilsammen giver dig 303 kr. i rabat.

Del 1 – og den mest vigtige – er til overnatning. Her er rabatten på hele 220 kr., som du bare fri kan bruge på alle Airbnbs tusindvis af forskellige muligheder.

Der er ingen begrænsning og uanset om du vil bo i en af den mest populære indkvarteringsmulighed, lejligheder eller du vil bo i nogle af de mere alternative, såsom trætophuse, boutique hoteller, båd eller bondegårsophold. De er alle sammen med i muligheden for, at du kan bruge rabatten.

Del 2 er til oplevelser. Der er faktisk mange, der endnu ikke er klar over at Airbnb har en tjeneste, hvor de sørger for, at eventarrangører, underviser, guides, lokale og mange andre har mulighed for, at tilbyde udflugter, seightseeing, yoga-lektioner, lokal kokkeskole og meget meget andet til gæster, der bruger Airbnb.

Her har du 83 kr., som du kan bruge til en af de mange spændende oplever, som Airbnb tilbyder.

Er der en udløbsdato på rabatkoden?

Der er ikke ikke nogen udløbsdato for, hvornår du kan benytte rabatkoden til Airbnb, som du finder her på siden.

Den kan du altid bare klikke på, oprette dig og derefter gøre brug af de 303 kr. til ophold og oplevelser.

En ting du dog skal være meget opmærksom på; Når du først har aktiveret din rabatkode og fået de 303 kr. sat ind på din Airbnb konto, hvoraf 220 kr. er til ophold og 83 kr. er til oplevelser, så er disse kun gyldig i et år fra den dag.

Det vil sige, at fra den dag du opretter din Airbnb konto med rabatkoden, så skal du have bestilt en rejse indenfor et år – ellers går din rabatkode desværre tabt.

Er det nogle særlige krav når jeg benytter rabatkoden?

Der er selvfølgelig først og fremmest det, som er beskrevet omkring udløbsdato, nemlig at rabatten kun er gyldig i et år frem fra den dato du opretter din konto.

Derudover, så bliver rabatten først fratrukket din booking, når du laver din først booking på mere end 500 kr. Det skal dog siges, at det er ret sjældent, at din booking ikke er over 500 kr., så det bliver formentlig slet ikke noget problem 🙂

Til sidst er det selvfølgelig vigtigt lige at få med, at ud af de 303 kr. som du får via rabatkoden, så er de 220 kr. til din første overnatning og 83 kr. er til din første oplevelse.

Jeg har allerede rejst med Airbnb, kan jeg stadig bruge rabatkoden?

Du kan desværre kun bruge rabatkoden til nye Airbnb konti. Men et lille trick, hvis i nu eksempelvis er to derhjemme i husstanden.

Hvis Airbnb kontoen er oprettet i den enes navn, så kan man jo godt oprettet en konto i den andens navn også og dermed have mulighed for alligevel at bruge rabatkoden, som du får her på siden.

Kan jeg være sikker på at rabatkoden virker?

Ja, det kan du. Rabatkoden er en helt officiel rabatkoden, som er givet af Airbnb selv. Du kan derfor være ganske vis på, at rabatkoden er valideret og virker 100%.

Du skal blot følge anvisningerne fra tidligere artiklen, og så er du sikret hele 303 kr. på din Airbnb konto.

Subscribe & Receive A Free eBook

Responsive innovate grok latte disrupt intuitive actionable insight SpaceTeam grok. Human-centered design Steve Jobs.

We do not spam. You can unsubscribe anytime.